Over ons


 

SP trips and events is een jonge onderneming die zich onder leiding van Sander Pronk bezig houdt met het organiseren van ritten, excursies en evenementen. Dit in eerste instantie speciaal voor den liefhebber van het spoor, autobus en tramwegwezen. 

 

De wortels van SP trips and events gaan terug tot 2008, wanneer een idee om met een oude bus een rondrit te rijden voor liefhebbers, in 2012 uitgroeit tot Excursieweb.nl Een flink aantal geslaagde ritten en excursies in binnen en buitenland verder, vond hij het tijd voor verandering..

 

Begin 2016 werd SP trips and events opgezet, welke zich naast de bekende ritten voor de liefhebber, bezig zal houden met initiatieven die een breder publiek zal aanspreken. Een goed voorbeeld hiervan is de Haagse High tea tour, waarbij er tijdens een 1,5 uur durende rit per Engelse dubbeldekker een heuse high tea genuttigd kon worden en waar de bezienswaardigheden langs de ramen trokken!

 

SP trips and events heeft ervoor gekozen de benodigde diensten voor trips en evene-

menten bij derden in te kopen om zo andere (lokale) ondernemers of betrokken organ-isaties de kans te geven zijn of haar kunnen te laten zien. 

 

Ook in de toekomst zal SP trips and events zich bezig houden met het bedenken en uitvoe-

ren van nieuwe verrassende initiatieven, waarbij niet het verdienen van geld, maar veelal de beleving centraal staat!